Fenerbahçe'nin atacağı golü 58 dakika önceden tahmin etti

Roberto Soldado'nun gol attığı an.
Roberto Soldado'nun gol attığı an.

Yayıncı kuruluş yorumcusu Reha Kapsal, Medipol Başakşehir - Fenerbahçe maçının henüz 15. dakikasında verdiği bir bilgiyle geceye damga vuran bir tahmine imza attı. Serdar Taşçı'nın yerine oyuna dahil olan Attamah'ın bireysel hata sayısına dikkat çeken Kapsal, sarı lacivertli oyuncunun böyle bir hatadan gol bulabileceğini ifade etmişti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir forması giyen Joseph Attamah, Fenerbahçe maçında yaptığı bireysel hatayla tekrar edilmesi güç bir olumsuz istatistiğe imza attı.

Fenerbahçe maçına kadar bu sezon 5 bireysel hata yapan Ganalı futbolcu, Roberto Soldado’nun attığı golden önce yaptığı hatayla bu rakamı 6’ya yükseltti. Attamah, bu hatanın ardından Spor Toto Süper Lig’in en fazla bireysel hata yapan defans oyuncusu oldu.

  • Öte yandan yayıncı kuruluş yorumcusu Reha Kapsal, maçın 15. dakikasında sakatlanan Serdar Taşçı’nın yerine oyuna dahil olan Attamah hakkında daha o dakikada bu istatistiği vermiş ve sarı lacivertli ekibin lehine bir hata yapabileceğine dikkat çekmişti.

Josep Attamah, Reha Kapsal’ın bu yorumundan 58 dakika sonra kalecisi Mert Günok’a attığı kısa pasta hata yaptı ve kısa düşen topu takip eden Roberto Soldado, skoru 1-1’e getirdi.