Valbuena'yı ayakta alkışlamayan tek yönetici

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kurmaylarıyla birlikte izlediği maçta yıldızlaşan Valbuena'yı oyundan çıkarken alkışlıyor.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kurmaylarıyla birlikte izlediği maçta yıldızlaşan Valbuena'yı oyundan çıkarken alkışlıyor.

Fenerbahçe'nin Anderlecht'i 2-0 devirdiği maçın yıldızı Valbuena oynadığı futbolla taraftarları mest ederken, oyundan çıktığı esnada yönetim locasında dikkati çeken görüntü kafaları karıştırdı. Başkan Ali Koç dahil herkes tarafından ayakta alkışlanan Valbuena, vatandaşı Damien Comolli'den aynı desteği göremedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Anderlecht’i 2-0 mağlup ettiği maçta sarı lacivertli ekibin ikinci golünden sonra yönetim locasında kameralara yansıyan bir görüntü tartışma yarattı.

Anderlecht karşısında oynadığı futbolla tam not alan Valbuena, 71. dakikada attığı golün ardından başkan Ali Koç tarafından ayaktan alkışlandı. Mücadeleyi Ali Koç’la birlikte aynı locada izleyen sportif direktör Damien Comolli’nin o anlardaki görüntüsü sosyal medyada tepki çekti.

Valbuena attığı golün sevincini tribünlerle paylaşırken Frey de yanına gidiyor.
Valbuena attığı golün sevincini tribünlerle paylaşırken Frey de yanına gidiyor.

Karşılaşmanın 82. dakikasında yerini İsmail Köybaşı’na bırakan Fransız yıldızı, başkan Ali Koç dahil tüm locanın ayakta alkışladığı esnada yerinden kalkmayan ve keyifsiz olduğu gözlenen Comolli’nin bu fotoğrafı tartışmalara neden oldu. Comolli’nin vatandaşına alkışla dahi destek olmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Görüntü, futbolarena.com'dan alınmıştır.
Görüntü, futbolarena.com'dan alınmıştır.

COMOLLI, VALBUENA’NIN PERFORMANSI HAKKINDA NE YORUM YAPTI?

FB TV’de katıldığı programda gündemi değerlendiren Damien Comolli, Valbuena’nın performansına ayrı bir parantez açtı. Valbuena’nın kolektif futbolda çok katkı veren bir oyuncu olduğunun altını çizen Fransız futbol adamı, yıldız oyuncunun kendine has özellikleri olduğunu söyledi.

  • "Performansı gerçekten harika. 2 maçta 2 gol, 2 de asist yaptı. Özellikle Galatasaray maçında Jailson'a vermiş olduğu pas çok etkiliydi. Onun kendine has özellikleri var. Alan bulmada, defansı zorlamada ve özellikle kendi takımı için kolektif futbolda çok katkı veren bir oyuncu. Üstelik Galatasaray maçına kadar çok da oynama fırsatı bulamadı. Bu da onu birazcık heyecanlandırdı. Oynama açısından coşkuluydu ve dün de Valbuena ortaya çıktı."