Fenerbahçe’nin en büyük transferi kim olacak?

​Fenerbahçe’nin en büyük transferi kim olacak?
​Fenerbahçe’nin en büyük transferi kim olacak?

Bu yıl Fenerbahçe’nin en büyük transferi Aykut Kocaman mı Robin van Persie mi yoksa taraftar mı olacak?

Fenerbahçe bu yıl yaptığı transferlerle sezona damgasının vurmanın planlarını yapıyor. Sarı-lacivertlilerin hazırlık maçlarında ve Avrupa arenasında oynadığı karşılaşmalar da bu konuda taraftarları umutlandırmaya yetti. Hal böyle olunca Fenerbahçe’de kombine bilet satışları şimdiden geçen yılı sollamış durumda.

Taraftar geri döndü

2016-2017 sezonunda 17 bin kombine bilet satan Fenerbahçe henüz yeni sezon başlamadan 18 bin rakamına ulaştı… Taraftarların tribünlere geri dönmeye başlaması başarının geleceğinin de sinyallerini veriyor.

Kocaman ve Van Persie

Futbolseverler talihsiz bir sakatlık yaşayan Robin van Persie’nin ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın bu yılki en büyük transferler olduğunu düşünüyor. Futbol otoriteleri ve taraftarlar Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe’nin başarıdan başarıya koşacağına inanıyor.

Satışlar daha da artacak

Yönetim ise bu yıl taraftarların kombinelere ve formalara gösterdiği ilgiden bir hayli memnun. Onlar içinse en büyük transfer tribünlere özlemle dönen taraftar… Peş peşe açıklanması beklenen 4 transferin ardından kombine ve forma satışlarının da patlayacağı düşünülüyor.

Kocaman çok değişmiş!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise Kocaman, Van Persie ve taraftarın başarının anahtarını getireceğine inanıyor. Yıldırım geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Aykut Kocaman’ın eskisi gibi olmadığını inanılmaz bir değişim yaşadığını ve bu durumun Fenerbahçe’yi olumlu etkileyeceğini belirtmişti.

Zaman gösterecek

Fenerbahçelilerin en büyük arzusu ise sezon sonunda 4. yıldızı kazanabilmek. Bu doğrultuda kimlerin daha başarılı olup olmayacağını zaman gösterecek…