Fenerbahçe'nin forma sponsoru Acıbadem oldu

Fenerbahçe & Acıbadem
Fenerbahçe & Acıbadem

Bu sezon forma sponsoru olmadan mücadele eden Fenerbahçe, yeni forma sponsorunun "Acıbadem" olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe, yeni forma sponsorunu resmen açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp forma sponsorluğu için Acıbadem Sağlık Grubu ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, resmi siteden yaptığı açıklamada bu anlaşmanın şimdiye kadar yapılan en değerli sponsorluk anlaşması olduğunu ifade etti. İşte Fenerbahçe'nin konuyla ilgili yaptığı açıklama:

  • "Kulübümüz ile Acıbadem Sağlık Grubu arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı. 2017-2018 sezonunda şampiyonluk hedefini sürdüren Fenerbahçe Futbol Takımımız, formasının üzerinde bugünden itibaren Acıbadem ismini taşıyacak. İşbirliğinin duyurulması amacıyla Başkanımız Aziz Yıldırım ve Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar birer açıklama yayınladı.
  • Fenerbahçe’de yerine getirilmesi lazım gelen bir görev olduğunda söz konusu görevi hiç düşünmeden yerine getirmenin her Fenerbahçeli’nin ortak bilinci olduğunu belirten Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da duygularını ve görüşlerini şu açıklamayla dile getirdi;
  • “Acıbadem Sağlık Grubu ile ülkemizin en büyük camiası Fenerbahçe Spor Kulübü arasında bu sezon devre arasından itibaren başlamak üzere uzun yıllar sürmesini umduğumuz bir sponsorluk anlaşması imzaladık. Bugünden itibaren Fenerbahçe Futbol Takımı’nın göğüs sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu olacak."