Savic, Fenerbahçe'ye gelecek mi?

Edin Dzeko
Edin Dzeko

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, sarı lacivertli kulübün transferlerinde önemli rol oynuyor. Atletico Madrid'in Karadağlı stoperi Stefan Savic'in transferinde birçok kulüple yarışan Fenerbahçe'nin, Edin Dzeko faktörüyle oyuncuyu ikna ettiği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin Boşnak yıldızı Edin Dzeko'nun, Atletico Madrid’in tecrübeli stoperi Stefan Savic’i Türkiye’ye gelmeye ikna ettiği iddia edildi.

Dzeko'ya "tamam" dedi

Savic'e birçok teklif gelmesine rağmen Dzeko’nun devreye girmesinin ardından Karadağlı futbolcu sarı lacivertli takıma "tamam" dedi.

Çok yakın arkadaş olan Dzeko ile Savic, 2013 yılında birlikte tatil yapmışlardı. O tatilde eski futbolcu Senijad Ibricic de onlarla birlikteydi.

İsmail Kartal, çok istiyor!

Fenerbahçe Yönetimi, Atletico Madrid'den bonservisini alma ihtimali bulunan 31 yaşındaki stoperi bekliyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da, Savic gibi tecrübeli bir ismi çok istediği öğrenildi.

Savic'in kariyeri

Partizan, Manchester City ve Fiorentina maceralarının ardından Savic, 2015-16 sezonunda Atletico Madrid’e geldi. O dönemden itibaren uzun yıllardır İspanyol ekibinde forma giyen Savic, Karadağ Milli Takımı formasını da 68 kez terletti. Atletico Madrid’de bu sezon çok fazla forma bulamayan Savic, 10’u La Liga, 3’ü de Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 13 karşılaşmada forma giydi.


Bunlara da göz atın: