Fenerbahçe'nin son kozu: Joachim Löw

Joachim Löw
Joachim Löw

Fenerbahçe'de Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından gözler bu ismin yerine geçecek teknik adama çevrildi. Sarı-lacivertli yönetimin son dakika hamlesi ortaya çıktı

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'ın görevden alınmasının ardından teknik direktörlük için ilk olarak gündeme Kenan Koçak gelirken, TFF cephesi bu plana sıcak bakmadığını bildirdi.

Sarı lacivertlilerde son olarak gündeme Joachim Löw ismi geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, teknik direktör adayları arasında Löw'ü de ekledi.

Fenerbahçe'de yeni hedef Löw
Fenerbahçe'de yeni hedef Löw

Eski futbolcu Serhat Akın'ın açıklaması dikkat çekti. Almanya doğumlu olan ve Joachim Löw'e yakınlığıyla bilinen eski milli futbolcu, kulüpten bir saat önce "Hadi Pereira gitti hayırlı olsun" mesajını paylaştı. Serhat'ın, bu paylaşımı kulüpten önce yapması akıllara, "Acaba Fenerbahçe Löw ile mi anlaştı?" sorusunu getirdi. Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe için Löw ile konuştuğunu ve Alman teknik adamın kendisine "İnşallah. Yazın ne olacak bakalım Serhat" diye mesaj yazdığını söylemişti.

Serhat Akın'ın yaptığı paylaşım gündem oldu
Serhat Akın'ın yaptığı paylaşım gündem oldu