Fenerbahçe'nin Twente maçı 11'i belli oldu

Fenerbahçe
Fenerbahçe

Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi mücadelesi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Twente ile oynadığı ilk maçtan 5-1 galip ayrılan sarı lacivertliler bu akşam deplasmanda rövanş karşılaşmasına çıkıyor. İşte Fenerbahçe’nin Twente maçı ilk 11’i...

Ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, play off turu rövanş maçında deplasmanda Twente'nin konuğu oluyor. Karşılaşmanın 11'leri belli oldu.

İşte 11'ler

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi, Serdar Aziz, Becao, Oosterwolde, Fred, İsmail Yüksek, Mert Hakan, Cengiz, Tadic, Dzeko

Twente: Unnerstall, Sampsted, Bruns, Pröpper, Kjolo, Sadilek, Steijn, van Wolfswinkel, Rots, Vlap, Ugalde

17 maç 1 mağlubiyet

Fenerbahçe, geçen sezondan bu yana yaptığı son 17 Avrupa mücadelesinde 13 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, 1 kez sahadan mağlup ayrıldı. Konferans Ligi'nde ise oynadığı 7 maçın 5'ini kazandı, 2'sini kaybetti. 24 gol atıp, 8 gol yedi.

  • Avrupa macerasına UEFA Konferans Ligi ikinci ön eleme turunda başlayan Fenerbahçe, Moldova'nın Zimbru ekibini 5-0 ve 4-0'lık skorlarla eledi. Üçüncü ön eleme turunda da Slovenya'nın Maribor takımını 3-1 ve 3-0'lık skorlarla saf dışı bırakarak adını play-off turuna yazdıran sarı lacivertliler, karşılaşmadan berabere ayrılsa dahi adını gruplara yazdıracak. Twente ise ikinci ön eleme turunda İsveç'in Hammarby takımı, üçüncü ön eleme turunda da Letonya'nın Riga ekibini eledi.