Fenerbahçe'nin UEFA kadrosunda değişiklik

Fenerbahçe'nin Avrupa kadrosu belli oldu
Fenerbahçe'nin Avrupa kadrosu belli oldu

Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Fenerbahçe'de, 3. ön eleme turunda Slovacko yapılacak karşılaşma öncesi maç kadrosu belli oldu. Listede yeni transferler Luan Peres ile Gustavo Henrique yer bulurken, Lemos ile Berisha'nın da UEFA'ya gönderilen kadroda olduğu gözlemendi.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Slovacko ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin gönderdiği maç kadrosu belli oldu. UEFA'nın resmi internet sitesinde yayınlanan listede Fenerbahçe, Slovacko maçı öncesinde 25 oyuncu yer alıyor. Listede bu sezon takıma katılan Luan Peres ile Gustavo Henrique yer alırken, Lemos ile Berisha'nın da kadroda yer alması dikkat çekti. Kadroda sakatlıkları dolayısıyla bulunmayan Serdar Aziz, Joao Pedro ve İrfan Can Kahveci'yle birlikte Pelkas ile Tisserand'ın da yer almadığı görüldü. Listede uzun süre sakatlığı bulunan Nazım Sangare'nin yanı sıra takımda düşünülmeyen Max Meyer, Steven Caulker ve Samatta da kadroda yer almadı. Sarı Lacivertliler'in yeni transfer Tiago Çukur da UEFA kadrosunda olmayan isimlerden biri oldu. Genç futbolcunun deneyim kazanması için bu sezon başka bir takıma kiralık verilmesi gündemde.

Listede yer alan isimler

Kaleciler: Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin

Defanslar: Gustavo Henrique, Luan Peres, Lemos, Novak, Attila Szalai

Orta Sahalar: Willian Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Valencia, Joshua King, Lincoln, Bruma, Arda Güler, Miha Zajc, Burak Kapacak, Crespo, İsmail Yüksek, Emre Mor

Forvetler: Berisha, Serdar Dursun, Osayi Samuel, Muhammed Gümüşkaya