Fenerbahçe’nin ‘yeni beyni’ ülkesine dönüyor!

Giuliano
Giuliano

Fenerbahçe'nin yeni numarası Giuliano için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Transferde son zamanlarda büyük paralar kazanan Brezilya ekibi Gremio, Brezilyalı yıldızı tekrar kadrosuna katmak istiyor. Giuliano ise ülkesine dönmeye sıcak bakıyor.

Esportesi Interativo kanalının haberine göre; Artur'u 31 milyon avroya Barcelona'ya, Bolanos'u ise 2.57 milyon avroya Meksika’ya satan Gremio, kancayı Fenerbahçeli orta saha oyuncusu Giuliano'ya taktı.

Gremio Teknik Direktörü Renato Gaucho'nun isteği doğrultusunda Fenerbahçe'ye teklif yapıldığı ortaya çıktı. Zenit'e transfer olmadan önce Gremio'da forma giyen sambacının da Brezilya Milli Takımı'nın formasını tekrar üzerine geçirebilmesi için ülkesine dönmeye sıcak baktığı çıkan haberler arasında.

Brezilyalı orta saha oyuncusun, 2018 Dünya Kupası'na çağrılmaması büyük üzüntü yaşamasına neden olmuştu. Bu transfer gelişmesinde teklif edilen bonservis ile ilgili ayrıntı verilmezken, 10 milyon avro gibi bir bedelin ödeneceği kulislerde konuşuluyor.