Fenerbahçe'nin yeni kaptanı!

Giuliano
Giuliano

Fenerbahçe'de teknik direktör Philipp Cocu, sarı lacivertli takımdaki ilk maçında kaptan olarak Giuliano'yu tercih etti. Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe formasıyla kaptan olarak sahaya çıkmanın büyük bir sorumluluk olduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de yeni kaptan belli oldu. Aykut Kocaman’ın yerine göreve gelen Philipp Cocu, sarı lacivertli ekibin başındaki ilk maçında kaptan olarak Giuliano’yu sahaya sürdü.

Fenerbahçe formasıyla ilk kez kaptan olarak sahaya çıkan Brezilyalı oyuncu, pazubandı takmanın büyük bir sorumluluk olduğunu belirtti. Giuliano, “Bu çok büyük bir sorumluluk. Teknik direktörümüzün de benim karakterime ve futboluma güvendiğini gösteriyor. Takımımızda çok lider var. Ben de bu oyunculardan biri olabilirim. Hocamız istediği zaman kaptan olabilirim” dedi.

Cocu’nun yeni sistemine ve yeni pozisyonuna ilişkin de konuşan Giuliano, 10 numara pozisyonunda oynamaya alışkın olduğunu söyledi. Yetenekli oyuncu, “4-3-3’e adapte olmalıyız şimdi. Ben daha önce bu pozisyonda eski takımlarımda ve milli takımda oynadım. 10 numara pozisyonunda oynamaya alışığım. Biraz daha serbest ama ceza sahasına giren bir pozisyonda. Geçen sene oynadığımdan başka bir pozisyonda oynayacağımdan düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

🔶 Kaptan.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()