Fenerbahçe'nin yeni hocası golcüyle geliyor

Montella
Montella

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına hız veren Fenerbahçe'de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Çıkan iddialara göre sarı lacivertlilerin yeni teknik direktoörü santraforla birlikte geliyor.

Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye Kupası'nın kazanılmasının ardından düzenlenen basın toplantısında takıma veda eden tecrübeli çalıştırıcı Jorge Jesus'un ardından yeni hoca arayışlarını devam ediyor. Portekizli çalıştırıcının vedasının ardından birçok isim ortaya atılırken en çok konuşulanı ise Adana Demirspor’dan yeni ayrılan Vincenzo Montella. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, sarı lacivertlilerin yeni hocasını son dakika olarak geçtiği haber ile duyurdu.

Anlaşma sağlandı

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Vincenzo Montella, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olmaya oldukça yakın. Gerçekleştirilen görüşmelerin olumlu sonuçlandığını okuyucularına aktardı.

Dzeko'yu istiyor

Ayrıca Romano, Montella'nın en çok istediği ismin ise 37 yaşındaki forvet oyuncusu Edin Dzeko olduğunun altını çizdi. 37 yaşındaki Boşnak oyuncunun Inter ile sözleşmesi sona erdi.