Fenerbahçe'nin yeni transferi Ayew İstanbul yolunda

Andre Ayew
Andre Ayew

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sezon başlangıcı yaklaşırken sarı lacivertliler takıma yapılacak takviyeler konusunda gaza bastı. Swansea City forması giyen Ganalı yıldız, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor. Gana basınında yer alan bilgilere göre, 28 yaşındaki futbolcu kiralık olarak 1 sezon sarı lacivertli formayı terletecek.

Yeni sezona az bir zaman kala Fenerbahçe'de kadro netleşmeye başladı. 2018-2019 sezonuna hazır bir kadro ile girmek isteyen yönetim, tüm dikkatini transfer çalışmalarına yönlendirdi. Berke Özer, Barış Alıcı ve Ferdi Kadıoğlu gibi taze kanlarla takıma takviye yapan yönetim, şimdi ise Swansea City forması giyen Andre Ayew'i sarı lacivertli renklere bağlamaya hazırlanıyor.

Arşiv
Arşiv

Gana basınında yer alan habere göre Fenerbahçe, Ganalı kanat oyuncusunu 1 yıllığına kiraladı. Geçtiğimiz günlerde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sarı lacivertliler ile eşleşen Banfica, sitesinde Fenerbahçe'nin kadrosunu inceleyen bir yazı yayınlamış ve Andre Ayew'i Fenerbahçe'nin yeni transferi olarak kadroda göstermişti.

Arşiv
Arşiv
  • Fenerbahçe yönetiminin FBTV'ye yaptığı açıklamada taraftarlara transfer konusunda sabırlı olmaları söylenmiş ve kısa zaman zarfı içerisinde KAP açıklamalarının geleceği belirtilmişti.