Fenerbahçe'nin yeni transferi Ayew'den Gomis'e cevap

Andre Ayew
Andre Ayew

Andre Ayew'in Fenerbahçe'ye transferinin açıklanmasının ardından Galatasaraylı golcü Bafetimbi Gomis, Swansea City'den eski takım arkadaşına hoş geldin mesajı yayınlamış ve göndermede bulunmuştu. Sarı lacivertlilerin çiçeği burnunda transferi Ayew'in bu mesaja cevabı gecikmedi. Ganalı yıldız, Gomis'e aynı esprili üslupla yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin İngiltere Championship ekibi Swansea City'den kiraladığı Ganalı futbolcu Andre Ayew, kendisi için hoş geldin mesajı yayımlayan Galatasaraylı oyuncu Bafetimbi Gomis'e teşekkür etti.

Andre Ayew, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, Bafetimbi Gomis'i etiketleyerek , "Teşekkür ederim kardeşim. Trafik tavsiyelerinden faydalanacağım ve bana güzel şeyler anlattığın bu harika şehirde doğru adrese gitmenin keyfini çıkaracağım" ifadelerini kullandı.

Arşiv
Arşiv

Gomis, Swansea Ctiy'den takım arkadaşı olan Ganalı futbolcu için, "Yaşamın güzel olduğu, dünyanın en güzel ülkelerinden birine hoş geldin. Yanlış gitme. Florya'da buluşalım. Böylece daha az trafik görürsün" değerlendirmesinde bulunmuştu.