“Fenerbahçe’ye dönmek isterim ama”

Fenerbahçe'ye haber gönderdi.
Fenerbahçe'ye haber gönderdi.

Sarı-lacivertli taraftarların takımda görmek istediği Jeremain Lens, Fenerbahçe’ye mesaj gönderdi.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de kiralık olarak forma giyen Jeremain Lens’in gönlü Fenerbahçe’de. Sunderland’in sezon öncesi kampına katılan Hollandalı futbolcu, Fox Sports’a konuştu.

Teklifleri değerlendirecek

Lens, “Somut bir şey olana kadar Sunderland'in oyuncusuyum. Burada 2 yıl daha kontratım var. Çok çalışıp elimden gelenin en iyisini yapacağım. Ancak başka bir takıma gitmek istiyorum. Fenerbahçe somut bir teklif yapsaydı yeniden orada oynardım. Teklif gelmemesinin nedenini bilmiyorum. Resmi bir teklif yok. Gözüken o ki, Fenerbahçe’nin beni alması için birilerini satması gerekiyor. Medyada Fenerbahçe'nin beni istediğini okuyorum, fakat cevap verebileceğim bir teklif gelmedi. Fenerbahçe'ye geri dönmek isterim ancak harekete geçmezlerse diğer kulüplerle de ciddi bir şekilde görüşebilirim. Hollanda Ligi'ne dönmeyi şu an için düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

“Sunderland yüksekten uçuyor”

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu Lens transferi konusunda açıklamalarda bulundu. Uslu, "Lens'in menajeri ile beş-altı kez konuştuk. Başta yüksekten uçuyorlardı. Şimdi istediğimiz seviyeye geldi. Ama kulübü Sunderland'in çözülmesi lazım" dedi.