Fenerbahçe'ye mesaj: "Beni alsınlar şampiyon yapayım"

Dick Advocaat Fenerbahçe Güvenç Kurtar
Dick Advocaat Fenerbahçe Güvenç Kurtar

Şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de Dick Advocaat'ın koltuğuna sürpriz bir aday çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de beklentilerin uzağında bir sezon geçiren Fenerbahçe'de gözler yönetim ve Dick Advocaat'ın üzerinde.

Kayserispor karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından hem oyuncuları hem de yönetimi imalı bir dille eleştiren Hollandalı çalıştırıcı göreve geldiği günden bu yana en ağır eleştirilere maruz kalıyor.

Futbolcuları taraftarın önüne attığı görüşünde birleşilen Dick Advocaat için en çarpıcı yorumlardan biri Güvenç Kurtar'dan geldi. Karar Gazetesi'ne konuşan Kurtar, “Beni alsınlar kulübün başına Fenerbahçe'yi ben şampiyon yapayım" dedi.

Alex'ten transfer önerisi: Brezilyalı 10 numara



Aziz Yıldırım için istifa sesleri: Taraftarın sabrı taştı

Sarı lacivertli ekibin transfer ihtiyacı olmadığını ve kadrosunun yeterli kaliteye sahip olduğunu belirten Kurtar, "Fenerbahçe'nin aldığı bu sonuçları kimse anlamıyor zaten. Oyun anlayışı Başakşehir maçındaki gibi olmalı. Deplasmanmış, iç sahaymış ayırt etmeyecek. Ayrıca Fenerbahçe'nin oyuncuları yeterli, transfere gerek yok. O zaman Başakşehir maçında ihtiyacı yok muydu transfere?" ifadelerini kullandı.

Deneyimli çalıştırıcı ayrıca, “Adana, Antalya ve Kayseri maçındaki gibi oynarsa şampiyonluk şansı tehlikeye girer ve galip de gelemez. Daha kötü sonuçlar da yaşanabilir. Beni alsınlar kulübün başına Fenerbahçe'yi ben şampiyon yapayım. Hep Yılmaz Vural mı söyleyecek?" şeklinde konuştu.



1990-1991 yılından bu yana teknik direktörlük yapan Güvenç Kurtar, bugüne kadar Adanaspor, Denizlispor, Altay, Bursaspor, Çaykur Rizespor, Elazığspor, Kocaelispor ve Eskişehirspor gibi ekipleri çalıştırdı.