Fenerbahçe'ye piyango: Tam 30 milyon euro!

Fenerbahçe, oyuncu satışından 30 milyon € bekliyor
Fenerbahçe, oyuncu satışından 30 milyon € bekliyor

Lincoln ve Bruma'yı renklerine bağlayarak transfer sezonunu açan Fenerbahçe, oyuncularına gelen teklifleri değerlendirmeye almaya başladı. Sarı lacivertlilerde Kim Min Jae ve Diego Rossi'nin satışından toplam 30 milyon € bekleniyor.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, satacağı oyunculardan elde edeceği gelirle de kasasını doldurmak istiyor. Sarı lacivertlilerde takımdan ayrılma olasılığı en yüksek iki isim Kim Min Jae ve Diego Rossi.

Kim'e 23 milyon €

Fenerbahçe'ye en yüksek gelir getirecek isim, Güney Koreli stoper Kim Min Jae olarak gözüküyor. İngiltere ve İtalya'dan talipleri olan 25 yaşındaki futbolcuya 23 milyon €'luk teklifler var.

Teknik direktör Jorge Jesus, oyuncusuyla görüşüp kalmasını isterken; Kim, düşünmek için süre istedi. Fenerbahçe yönetimi ise gelen teklif kabul etmeye sıcak bakıyor. Ücretin bir kısmı, anlaşma gereği Kim'in eski takımına gidecek. Bu transferden Fenerbahçe'nin cebine 20 milyon € girecek.

Rossi de yolcu

Fenerbahçe'de Kim'den sonra en çok talibi olan futbolcu, Uruguaylı sol kanat Diego Rossi. Güney Amerika takımlarından çok fazla teklif alan 24 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin 9 milyon euro civarında gelen bir teklifi kabul ettiği ve Diego Rossi'nin transfer olacağı öğrenildi.