Fenerbahçe'ye Premier Lig'den bedava golcü

Wilfried Bony
Wilfried Bony

Swansea City'den Andre Ayew'i renklerine bağlayan Fenerbahçe, yine aynı kulüpten kiralama bedeli istenmeyen Wilfried Bony ile ilgileniyor. Oyuncunun yüksek maliyetinden kurtulmak isteyen İngilizler, Fildişi Sahilli forvet için kiralama bedeli istemezken sarı lacivertlilerin oyuncu ile ücret konusunda anlaşmasını bekliyor.

Fenerbahçe'nin Andre Ayew'i kiraladığı Swansea City, bu transferin ardından sarı lacivertlilerin kapısını ilginç bir teklifle çaldı. Premier Lig ekibi, maliyetinden müzdarip olduğu Fildişi Sahilli Wilfried Bony'yi Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak kiralama önerisinde bulundu.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; yıllık 7 milyon avro kazanan oyuncunun yüksek maliyetinden kurtulmak isteyen İngilizler, "Alacağı ücret konusunda oyuncuyu ikna edin, bize kiralama bedeli ödemeyin" şeklinde bir teklifte bulundu.

Yaşadığı sakatlık nedeniyle Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin ilk olarak soğuk baktığı transferin yeniden masaya yatırıldığı öğrenildi.

SAĞLIK PROBLEMİ ÇIKMAZSA TRANSFER TAMAM

Sarı lacivertliler, Ayew'e verilen 4.7 milyon avroya Bony'yi de ikna etmeye çalıştığı ve Bony'den gelecek cevabı beklediği belirtildi.

29 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu, teklifi kabul ederse detaylı sağlık kontrolünden geçirilecek ve raporların olumlu çıkması halinde transferin önünde hiçbir engel kalmayacak.