Fenerbahçe'ye transfer olan genç yeteneklerin arkasındaki isim!

Fenerbahçe, Altınordu'dan Berke Özer ve Barış Alıcı'yı transfer etmişti.

Fenerbahçe'nin bu sezon kadrosuna kattığı Berke Özer, Barış Alıcı ve Harun Tekin'in transferinin perde arkasında, üç yıldızında menajeri olan ve seçim sürecinde Ali Koç'a çok büyük destek olan 1907 Derneği yöneticisi Ömer Uzun'un bulunduğu iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'e yeni bir yönetim, yeni bir teknik ekip ve yeni futbolcularla başlayan Fenerbahçe istediği sonuçları tam olarak alamadı. Yaz transfer döneminde 11 oyuncuyu kadrosuna katan sarı lacivertlilerin, genç yeteneklere yönelmesi de gözlerden kaçmadı.

Yerli oyuncu transferinde Altınordu'dan kaleci Berke Özer ve Barış Alıcı'yı transfer eden Fenerbahçe, Bursaspor'un başarılı eldiveni Harun Tekin'e de imzayı attırdı. Bu üç transferin perde arkasında 1907 Derneği yöneticisi Ömer Uzun olduğu belirtildi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Berke, Barış ve Harun'un menajerinin aynı isim olduğu, bu ismin de 1907 Derneği'nin yönetim kurulu üyesi olan Ömer Uzun olduğu ifade edildi.

Ömer Uzun aynı zamanda seçim sürecinde Başkan Ali Koç'a çok büyük bir destek vermiş ve sürekli yanında yer almıştı. Ömer Uzun'un yapılan diğer transferlerde de aktif rol aldığı öne sürülüyor.