Fenerbahçe'yi yıkan haber: Yiğithan'ın transferi iptal olabilir

Fenerbahçe'ye kötü haber: Yiğithan'ın transferi iptal olabilir
Fenerbahçe'ye kötü haber: Yiğithan'ın transferi iptal olabilir

İstanbulspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Yiğithan Güveli’nin sol üst adalesinde kopma ve yırtık tespit edildi. Yaşanan sakatlık sonrasında Fenerbahçe’nin Sparta Rotterdam ile görüşmelere başladığı da ifade edildi.

Hollanda’nın Sparta Rotterdam takımıyla anlaşmasına karşın çalışma izni yetişmediği için Hollanda’ya gidemeyen ve Fenerbahçe’nin İstanbulspor ile oynadığı karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkan Yiğithan Güveli, 17. dakikada rakibine müdahale etmek isterken bir anda yerde kalmış ve oyuna devam edememişti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, çekilen MR sonucunda 19 yaşındaki oyuncunun sol bacak hamstring kasında bulunan 3 koldan birinin koptuğu ve bu bölgede bir de yırtık tespit edildiği belirtildi.

Genç oyuncu sosyal medya üzerinden açıklama yaparak sakatlığı hakkında şunları söyledi:

  • "Bugün yapılan kontrollerin ardından tedavimin 3 aya yakın süreceği tespit edilmiştir. Tek temennim bu süreci olabildiğince hızlı atlatarak sahalara daha güçlü dönmek olacaktır. İyi dilekleriniz için herkese çok teşekkür ederim."
Yaşanan sakatlık sonrasında Fenerbahçe’nin Sparta Rotterdam ile görüşmelere başladığı da ifade edildi.
Sparta Rotterdam Teknik Direktörü Dick Advocaat ise Yiğithan Güveli'nin sakatlığı ile ilgili şunları söylemişti:

                                    
                                    "Bunu çok garip buluyorum. Çok basit. Yigithan Güveli'nin neden oynadığını anlamıyorum. Ciddi bir sakatlık ile gelmesine gerek yok. Anlaşmaya göre yarın Hollanda’ya gelecekti. Bu yüzden neden oynatıldığını anlamıyorum. Eğer 4-5 hafta sahalardan uzak kalacaksa ona ihtiyacım yok. Şimdi Fenerbahçe’nin bana yeni bir oyuncu vermesi gerekiyor. Onlarla görüşeceğim.”
Sparta Rotterdam Teknik Direktörü Dick Advocaat ise Yiğithan Güveli'nin sakatlığı ile ilgili şunları söylemişti: "Bunu çok garip buluyorum. Çok basit. Yigithan Güveli'nin neden oynadığını anlamıyorum. Ciddi bir sakatlık ile gelmesine gerek yok. Anlaşmaya göre yarın Hollanda’ya gelecekti. Bu yüzden neden oynatıldığını anlamıyorum. Eğer 4-5 hafta sahalardan uzak kalacaksa ona ihtiyacım yok. Şimdi Fenerbahçe’nin bana yeni bir oyuncu vermesi gerekiyor. Onlarla görüşeceğim.”