Ferdi Kadıoğlu, Napoli yolunda

Ferdi Kadıoğlu
Ferdi Kadıoğlu

Bu sezon yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, performansıyla alkış toplarken 17'de 17 yapmış durumda. Lige de 9 maçlık galibiyet serisiyle başlayan sarı lacivertliler kırılması zor bir rekora imza atarken birçok isme teklifler gelmeye devam ediyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezlerinden olan Ferdi Kadıoğlu, pek çok Avrupa kulübünün radarına girdi.

Napoli yakın takipte

Çıkan habere göre; Napoli'nin gözlemcileri, Hatayspor mücadelesini izledi. Tribündeki yerini alan Napoli yetkilileri, genç oyuncuya bir kez daha hayran kaldı.

Bir diğer haberde; İtalyanların 24 yaşındaki oyuncu için sezon sonunda 25 milyon euroluk teklifle kapıyı çalacağı konuşuluyor.

Rekor kırabilir

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu için yapılacak teklifi kabul ederse milli futbolcu, Türkiye'den yurt dışına en yüksek bedelle satılan futbolcu unvanın yeni sahibi olacak. Rekor, Beşiktaş'tan Everton'a 22 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Cenk Tosun ait.

  • Ferdi Kadıoğlu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 13 maça çıktı. Milli yıldız, 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Ferdi'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor. 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 17 milyon euro.