Ferdi Kadıoğlu rekor kıracak

Ferdi Kadıoğlu
Ferdi Kadıoğlu

Fenerbahçe ligdeki şampiyonluk yarışına devam ederken, bir yandan da Türkiye Kupası hedefini sürdürüyor. Sarı lacivertliler gelecek sezon hazırlıklarına başlarken, milli oyuncu Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri artmaya devam ediyor. İşte öne çıkan detaylar...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 67 puanla 2. sırada yer alıyor. Liderliği ezeli rakibi Galatasaray'dan devralıp şampiyon olmak isteyen sarı lacivertli ekip, aynı zamanda Türkiye Kupası'nda da iddiasını sürdürüyor.

Yeni sezon için gelecek futbolcuların isimleri gündeme gelirken gidecek isimlerde netleşiyor. Ferdi Kadıoğlu kulüp tarihinin en pahalı satışı rekorunu kırabilir.

Napoli, Ferdi için geliyor

Sabah'ın haberine göre; performansıyla göz dolduran Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin 25 milyon euroluk bir beklentisi bulunuyor. Napoli'nin de aynı rakamları teklif etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Taraftara şampiyonluk hediyesi Ferdi

23 yaşındaki futbolcu için büyük bir kaynak ayıran Napoli, sezon sonunda işi bitirip Ferdi Kadıoğlu'nu yaz kampına yetiştirmeyi planlıyor. Napoli Başkanı De Laurentis, kupanın yanında taraftara yıldız isimler de hediye etmek istiyor.

Eljif ve Kim'den sonra Ferdi

Napoli ile Eljif Elmas ve Kim-Min Jae transferlerinin ardından iyi ilişkiler oluşturan sarı lacivertliler, bu dostluğu Ferdi Kadıoğlu transferinde de kullanacak. Makedon ve Güney Koreli futbolcu için Fenerbahçe'ye toplam 36 milyon euro ödeyen Napoli, Ferdi Kadıoğlu için de yüksek bir bonservis bedelini gözden çıkardı.

  • Bu sezon sarı lacivertli formayla 42 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 3 gol atıp 3 de asist yaptı.