Fernandao transferinde Comolli'den dahice hamle

Damien Comolli
Damien Comolli

Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı forveti Fernandao'nun Suudi Arabistan'a transferinde ilginç bir detay ortaya çıktı. Fernandao'yu transfer eden Al Wehda'nın Çaykur Rizespor'un forveti Samudio'yu 4 milyon dolara alacağını öğrenen Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, tam o sırada dahice bir hamle yaparak sarı lacivertlilere para kazandırıyor.

Sezon sonunda Fenerbahçe'den Suudi Arabistan ekibi Al Wehda'ya transfer olan Fernandao ile ilgili perde arkasında kalan şaşırtıcı bir detay gün yüzüne çıktı. Sarı lacivertlilerin yeni sportif direktörü Damien Comolli'nin başrolde olduğu bu transferde dahice bir hamle yaptığı öğrenildi.

İlk olarak Süper Lig'e yeni yükselene Çaykur Rizespor'un forveti Samudio'ya talip olan Al Wehda, sonradan Fransız futbol adamının araya girişi ile fikir değiştirdi.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Al Wehda Çaykur Rizespor'un forveti Braian Samudio için 4 milyon doları gözden çıkarırken bunu öğrenen Comolli hemen devreye girdi.

FFP İÇİN KAYNAK OLUŞTURDU

Suudi Arabistan ekibine Fernandao'yu teklif eden Fransız sportif direktör, bonservis bedeli olarak 3 milyon dolar fiyat belirledi. Bu öneriden memnun olan Al Wehda yetkilileri, transferde direksiyonu kırdı ve Brezilyalı forveti renklerine bağladı. Comolli'nin bu hamlesi, Finansal Fair Play kıskacında bulunan sarı lacivertliler için adeta ilaç gibi geliyor.

🔥#godbless

Fernandão (@fernandao_santana)'in paylaştığı bir gönderi ()