Fernandao'nun son hali herkesi şaşkına çevirdi

Fernandao
Fernandao

Sezon başında fazla kiloları yüzünden eleştiri yağmuruna tutulan Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Fernandao, son görüntüsüyle herkesi şaşırttı.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Fernandao, zayıflamış haliyle herkesi şaşırttı. Sezon başında fazla kiloları yüzünden oldukça eleştirilen 30 yaşındaki tecrübeli golcü, FB TV'de katıldığı programda zayıflamış ve fit haliyle objektiflere poz verdi.

FB TV'ye verdiği röportajda; son 2 sezona dair özeleştiri yapan Brezilyalı golcü, sakatlık döneminde ise kariyerinin en kötü günlerini yaşadığını itiraf etti.

Antrenmanlarda neşe saçan Brezilyalı futbolcu, rakipleri Vincent Janssen ve Roberto Soldado'ya ciddi bir rakip olacağının işaretlerini verdi. Antalya kampında çalışmalarına en iyi şekilde devam ettiğini vurgulayan Fernandao, şöyle konuştu:

  • "Çok zor aylar geçirdim ama çok güçlü kaldım. Allah'ın ve ailemin desteğiyle eski günlere dönebileceğimi biliyordum. Şu an Antalya'da olmak benim için büyük bir fırsat. Her zaman yaptığım gibi performansımın en iyisini vermek için gayret gösteriyorum. Son 2 yılı çok verimli geçirdiğimi söyleyemem.
  • Ben Fernandao'yu tekrar göstermek istiyorum. Bunun için yeterli şartların olduğuna inanıyorum. Benim için yeni bir şans doğdu, diyebilirim. Elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum."