FETÖ'cü Enes Kanter, 15 Temmuz gecesi ne yaptığını anlattı

FETÖ'cü Enes Kanter kariyerine New York Knicks'te devam ediyor.
FETÖ'cü Enes Kanter kariyerine New York Knicks'te devam ediyor.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, çirkin ve utanmaz demeçlerine Okyanus Ötesi'nden devam ediyor. Kanter, Türk halkının destan yazdığı 15 Temmuz hain darbe girişimini elebaşı Fethullah Gülen'le birlikte televizyondan takip ettiğini belirtti.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e bağlılık yemini eden terörist Enes Kanter, Amerika’nın önde gelen spor sitelerinden The Ringer’a skandal açıklamalarda bulundu.

Jordan Ritter Conn’a röportaj veren Enes Kanter,pişkin demeçleriyle çirkin yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Türk milletinin destan yazdığı 15 Temmuz hain darbe girişimini FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’le birlikte Pensilvanya’da birlikte takip ettiğini itiraf eden Kanter, dualar ettiğini öne sürerek duygu sömürüsü yaptı.

Enes Kanter, Oklahoma City forması giydiği dönemde serbest atış kullanıyor.
Enes Kanter, Oklahoma City forması giydiği dönemde serbest atış kullanıyor.

Mimarları arasında bulunduğu 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatırken masum numarası yapma cüretini dahi gösteren Kanter, haddini aşarak şehitlerimizin adını da ağzına aldı. Kanter, “15 Temmuz gecesi birlikteydik. Bütün geceyi beraber geçirdik. Yaşananları televizyondan takip etti ve ülkesi için dua etti. Yüzlerce insan öldü, binlerce insan yaralandı. Kabus gibi bir geceydi.” İfadelerini kullandı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

#UFC229 I'm With #Khabib 🦅🦅

Enes Kanter (@eneskanter11)'in paylaştığı bir gönderi ()