FETÖ'cü Enes Kanter'in paçaları tutuştu: Türkiye'ye iade edecekler!

FETÖ'cü hain Enes Kanter
FETÖ'cü hain Enes Kanter

NBA'de New York Knicks forması giyen FETÖ'cü hain Enes Kanter, Türkiye'ye iade edilme endişesiyle takımının Londra'da oynayacağı maça gitmeme kararı aldı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'e olan bağlılığı ile tanınan ve FETÖ'ye en sadık isimler arasında yer alan Enes Kanter, son günlerde Türkiye tarafından ele geçirilmekten korkuyor.

Daha önce verdiği röportajlarda soyadını Gülen olarak değiştirmekten gurur duyacağını belirten Hain Enes Kanter'i, Türkiye tarafından ele geçirilme korkusu sardı. Öyle ki azılı FETÖ'cü, sosyal yaşantısından ve kariyerinden taviz vermeye başladı.

Arşiv
Arşiv

"INTERPOL BENİ BEKLİYOR OLACAK”

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; New York Knicks oyuncusu Enes Kanter, geçenlerde gazetecilere verdiği bir röportajda, Türkiye'ye geri gönderilme ihtimali çerçevesinde, Londra maçına katılamayacağını söyledi.

Kanter, "Türk pasaportum yok, Londra'ya gidersem Interpol orada beni bekliyor olacak. Beni geri gönderecekler çünkü ben ABD vatandaşı değilim, Türk vatandaşıyım. Bu nedenle beni Türkiye'ye geri gönderirler" dedi.

DAHA ÖNCE ROMANYA’DA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Pasaportunun iptal edilmesi sebebiyle 2017 yılında Romanya havaalanında gözaltına alınan Kanter'in daha sonra ABD'ye dönmesine izin verilmişti.

Arşiv
Arşiv

Knicks takımı, 17 Ocak 2019'da Londra'daki O2 salonunda Wizards ile oynayacak, ancak Kanter iade edilmesi korkusu nedeniyle maça katılmama kararı verdi. Konuya ilişkin kulüp yöneticilerinin ne diyeceği ise henüz bilinmiyor.