Fikret Orman Dünya Kupası favorisini açıkladı

​Fikret Orman Dünya Kupası favorisini açıkladı.
​Fikret Orman Dünya Kupası favorisini açıkladı.

Beşiktaş'ın Slovakya'daki kamp merkezini ziyaret eden Beşiktaş başkanı Fikret Orman, basın mensupları ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Gelen bir soru üzerine Orman, Dünya Kupası'ndaki favori takımını açıkladı.

2018-2019 sezonu hazırlıkları için Slovakya'da bulunan Beşiktaş, burada tam kadro çalışmalarını sürdürüyor. Takımın yaptığı çalışmaları ve teknik heyeti ziyaret için Slovakya'ya giden Beşiktaş başkanı Fikret Orman, burada basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Geçen sezon hakkında değerlendirmelerde bulunan Orman, şanssız bir sezonu geride bıraktıklarını belirtti. Transfer sorularını yanıtsız bırakan Beşiktaş başkanı, yeni sezonun siyah beyazlı camia için hayırlı olması temennisinde bulundu. Şu an Rusya'da devam eden 2018 Dünya Kupası'nı da takip ettiğinden bahseden Orman, favorisi ile ilgili şu değerlendirmede bulundu:

  • Dünya Kupası'nı takip ediyorum. Favorim tabii ki Hırvatistan (gülerek). Vida çok iyi oynuyor, bizim oyuncumuz olmasından dolayı onunla gurur duyuyorum. Pepe ve Ricardo da iyi işler yaptı.