Fikret Orman, Karius'a o sorunun sorulmasına izin vermedi!

Fikret Orman ve Loris Karius
Fikret Orman ve Loris Karius

Beşiktaş, yeni kalecisi Loris Karius için imza töreni düzenledi. İmzaların atılmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Alman file bekçisi, birçok Türk arkadaşı ile konuştuğunu belirtti. Bunun üzerine Mesut Özil'in Almanya'da karşılaştığı ırkçı tavır ile alakalı bir soru gelince Fikret Orman araya girdi.

Liverpool'dan 2 yıllığına kiralanan Loris Karius için siyah beyazlı kulüp, imza töreni düzenledi. Oldukça samimi bir havada geçen imza töreninde imzaların atılmasının ardından Alman file bekçisi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Transfer süreci, nasıl hissettiği, kulüple alakalı birkaç sorunun ardından Türk arkadaşlarından birçok konuda bilgi aldığını açıklayan Karius, geçtiğimiz ay Almanya'da gündemi sarsan Mesut Özil hadisesi hakkında bir soruyla karşılaştı.

Gazeteci Fatih Doğan tarafından yöneltilen soru tam tercüme edilirken, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman araya girdi. İmza töreninde olduklarını belirten Orman, oyuncuyla yapılacak özel röportajlarda bu sorunun sorulması gerektiğini söyledi.

Orman'ın Mesut Özil sorusu sonrasında yaptığı açıklama şu şekilde:

  • "Şu anda Karius'un imza törenindeyiz. Pırıl pırıl gencecik bir sporcumuzun bu tip şeylerle medyada yer almasını doğru bulmuyorum. Bu toplantı, oyuncunun Beşiktaş'a gelmesiyle alakalı. Loris'in kendi röportajı olur, bunu oralarda sorarsak daha iyi olur."
Bu gönderiyi Instagram'da gör

📸 #Günaydın

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()