Fikret Orman patladı: Dünyayı ayağa kaldırırım

Fikret Orman
Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Süper Kupa finalinde yaşanan saha olayları sebebiyle siyah beyazlı ekibe ceza verilmesi halinde sert tepki göstereceklerini ifade etti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Jeremain Lens’in imza töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Süper Kupa finalinde yaşanan saha olaylarına değinen Fikret Orman, Federasyonun şapkasının önüne koyarak düşünmesi gerektiğini dile getirdi ve Konyaspor yöneticileri ile dost olduklarının altını çizerek herhangi bir taşkınlığa karışmadıkları için kendi taraftarlarına teşekkür etti.

Fikret Orman ayrıca, yaşanan olaylar sebebiyle Beşiktaş’a ceza verilmesi halinde dünyayı ayağa kaldıracağını ifade etti.

Deneyimli başkan son olarak, Kulüpler Birliği başkanlığı için aday olabileceğini de söyledi.

Fikret Orman’ın açıklamaları şu şekilde
“Konyaspor yöneticileriyle dostuz. Maç sonrası birbirimizi tebrik ettik. Bir maçın bu noktaya gelmesi utanç verici. Dünkü olaylar kapsamında Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Taşkınlık yapmadılar. Eğer bir ceza olup Beşiktaş'ı araya koyarlarsa, dünyayı ayağa kaldırırım. Federasyon da şapkasını önüne koymak zorunda. Bu halde kim çoluğunu çocuğunu alıp da maça götürür? Göksel Başkan iyi iş yapıyor, devam etmeli. Etmeyecekse hatır gönül işi olmaz, sorunlar çözülmeli. Kulüpler Birliği'ne başkanlık için aday olabilirim, ama bir talep olursa... Taşın altına elimi koymaktan çekinmem."
Fikret Orman’ın açıklamaları şu şekilde “Konyaspor yöneticileriyle dostuz. Maç sonrası birbirimizi tebrik ettik. Bir maçın bu noktaya gelmesi utanç verici. Dünkü olaylar kapsamında Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Taşkınlık yapmadılar. Eğer bir ceza olup Beşiktaş'ı araya koyarlarsa, dünyayı ayağa kaldırırım. Federasyon da şapkasını önüne koymak zorunda. Bu halde kim çoluğunu çocuğunu alıp da maça götürür? Göksel Başkan iyi iş yapıyor, devam etmeli. Etmeyecekse hatır gönül işi olmaz, sorunlar çözülmeli. Kulüpler Birliği'ne başkanlık için aday olabilirim, ama bir talep olursa... Taşın altına elimi koymaktan çekinmem."