Fikret Orman: Şampiyon olacağız

​Fikret Orman: Şampiyon olacağız
​Fikret Orman: Şampiyon olacağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün divan kurulu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Fikret Orman, Beşiktaş’ın sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini belirtti.

Fikret Orman, Beşiktaş’ın 2017 yılı 4. Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Devler Ligi’nde yollarına devam ettiklerinin altını çizen Orman, “UEFA Şampiyonlar Ligi’de iyi gidiyoruz. Takımı arzusu ve isteği üst düzeyde. Bu sezon da takımımız şampiyon olacaktır, buna inanın. Uzun bir maraton içinde engelleri aşabilecek bir kadroya sahibiz. Hakemler etki altına alınmaya çalışılmakta. Zorluklardan kenetlenerek çıkacağız. Beşiktaş camiasının yüzde 99.9’u başkanın arkasında kenetlenmiştir. Herkes bir bütünlük içinde hareket ediyor” dedi.

“Dünyanın en güzel stadı”

Fikret Orman, siyah-beyazlı yönetimin önemli işlere imza attığını söyledi.
Fikret Orman, siyah-beyazlı yönetimin önemli işlere imza attığını söyledi.

Orman, “Vodafone Park dünyanın en güzel stadı seçildi. UEFA Süper Kupa finali 2019’da Vodafone Park’ta yapılacak. Akhisarspor’un yeni yapılan stadında 180’e yakın kamera olacakken Vodafone Park’ta 1200 kamera bulunmakta” diye konuştu

Yüzde 25’i yabancılardan

Beşiktaş’ın dünyadaki bilinirliğinin arttığını vurgulayan orman, “ Ürünlerimizin yüzde 25’ini yabancılar almaktadır. Yabancı sosyal medya hesaplarında 45 günde iki milyon takipçi artırdık. Yüz milyonun üzerinde taraftar kitlesine ulaşmak için çalışıyoruz” dedi.

“Fulya heba olmuş bir proje”

BJK TV hakkında da konuşan Orman, “Pendik’teki tesisimiz bitmek üzere. BJK TV, 2 Aralık’ta Vodafone Park’tan yayına başlayacak. Yeni yılda HD olarak yayınlar başlayacak. Fulya heba olmuş bir projedir. Oraya 3-4 milyon dolarlık bir yatırım yapılması gerekiyor. Kartal Yuvası satışları gayet iyi gitmektedir. Arkadaşlarımız iyi çalışıyor. Ciroyu yüzde bin dört yüz büyütmüş durumdayız” ifadelerini kullandı.