Fikret Orman transferin gözdesi Cenk Tosun'un fiyatını belirledi

​Fikret Orman transferin gözdesi Cenk Tosun'un fiyatını belirledi
​Fikret Orman transferin gözdesi Cenk Tosun'un fiyatını belirledi

Avrupa devlerini peşinden koşturan Cenk Tosun'un bonservis değeri belli oldu. Başkan Fikret Orman Cenk Tosun'a 23 milyon Euro fiyat biçti.

İki sezondur Beşiktaş formasıyla fırtınalar estiren Cenk Tosun, İngiliz takımlarını peşine taktı. Geçen sezon 24 gole imza atan Milli golcü, bu sezon 15 resmi maçta 10 gole imza attı ve geçen sezonun üstüne koydu.

Şampiyonlar Ligi'nde de 4 maçta 4 gol kaydeden Cenk, tüm Avrupa'nın dikkatini çekti. Sezon başında Cenk ile ilgilenen Crystal Palace'ın ardından Newcastle United ve Tottenham'ın da yıldız golcüyü istediği belirtildi. Başkan Fikret Orman da talipleri artan golcüsüne fiyat biçti. Cenk'in bonservis bedelinin 23 milyon Euro olarak belirlendiği, sezon sonuna kadar göstereceği performansla fiyatını katlayabileceği belirtildi.

Başkan Fikret Orman, takım hem ligde hem de Avrupa'da yoluna devam ettiği için Cenk'in bu sene kariyer rekorunu kırmasını bekliyor.

Geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda toplam 24 gole imza atan Cenk Tosun'un bu sezon bu rakamı geçeceğini düşünen başkan Fikret Orman, Cenk'i göstereceği performansa göre en az 23 milyon Euro'ya satmayı planlıyor.