Fikret Orman, Vida'ya gelen teklifi açıkladı

Fikret Orman
Fikret Orman

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı camianın gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dünya Kupası'nda başarılı bir performans sergileyen Domagoj Vida'ya gelen transfer teklifini de açıklayan Orman, forvet transferi, taraftar hakkında da konuştu.

Beşiktaş'ın evinde Antalyaspor'a karşı aldığı sürpriz mağlubiyet sonrasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün siyah beyazlı camianın gündemiyle alakalı oldukça önemli açıklamalar yaptı.

BeIN Sports'ta Şansal Büyüka'nın sunduğu programa katılan Fikret Orman, camiada yaşanan bazı sorunları değinirken rahatsız olduğu birkaç hususu da dile getirdi. Taraftara seslenen Orman, oyuncuları ıslıklamanın çare olmadığına vurgu yaptı.

Son olarak Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı ile dikkat çeken bir performans sergileyen Domagoj Vida ile ilgili de konuşan Beşiktaş Başkanı, Hırvat stopere gelen transferini teklifini açıkladı.

Başkan Orman'ın yaptığı açıklamalardan öne çıkan satır başları şu şekilde;

"MİLYON AVROLUK TRANSFERLER İÇİN KONUŞUYORLAR"

  • "Çocukların eline veriyorlar telefonları, babasından harçlık alıyor, milyon avroluk transfer için yorumlar yapıyor. Grup kuruyorlar WhatsApp üzerinden, beni ekliyorlar. Ben sizin sınıf arkadaşınız mıyım? Askerlik mi yaptık beraber?"

"BİZDE ISLIKLAMA KÜLTÜRÜ YOK”

  • "Ligin 3. maçında takım kaptanına tepki de nereden çıktı? Beşiktaş'ın böyle bir kültürü yok. Taraftar taraftarlığını, yönetici yöneticiliğini, oyuncu da oyunculuğunu yapacak. Beşiktaş taraftarına sesleniyorum: Bir daha kesinlikle böyle bir şey olmasın."

"NEGREDO’YU GÜYA GALATASARAY’A BEDAVA GÖTÜRMÜŞLER"

  • "Bu menajerlik işleri öyle bir hale gelmeye başladı ki. Öyle paralar dönmeye başladı ki. Biz menajerleri mi yönetmeye geldik buraya, Beşiktaş'ı mı yönetmeye geldik? Güya Negredo'yu Galatasaray'a sıfır liraya götürmüşler, Beşiktaş'a 2,5 milyon avroya gelmiş. Yalan üzerine konuşuyorlar."

"FORVET VEYA FORVET ARKASI ALABİLİRİZ”

  • "Kadromuzda 29 oyuncu var. Kullanmayacak olduğumuz oyuncuları göndermek istiyoruz. Bir tane takviye yapmak istiyoruz. Forvet de olabilir, forvet arkası da olabilir."

"VIDA’YA 10 MİLYON POUND VERDİLER”

  • "Negredo bu seneye çok iyi başladı. Suudi Arabistan'dan yazılı olarak bize hiçbir teklif gelmedi. Bize sadece Vida ile ilgili bir teklif geldi. 10 milyon pound teklif edildi. %10 da menajerlik komisyonu istediler, yeterli bulmadım. Vida bizden asla gitmek istemiyor."