Fikret Orman'dan 'şampiyonluk' açıklaması

​Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman
​Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampında basın toplantısında açıklamalarda bulundu.Orman, şampiyonluk sorusuna "İnanıyorum" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında, "Tabii ki transfer ihtiyacımız var. Bu sezon hocamızla beraber iyi bir çalışma dönemi geçiyoruz yönetimsel anlamda. Transferin bitmesine 1 aydan fazla var. Her seferinde söylüyorum. Beşiktaş Kulübü'nde transfer yapmak en kolay iş. Önemli olan mali portre. Olursa eğer kampa yetiştirmek istiyoruz. Kampa geleceğini sanmıyorum. Süreç içerisinde yoğunlaştığımız oyuncular var. 2 Eylül'e kadar mali koşullar altında en iyi işi yapmak istiyoruz. Zaman içerisinde sadece gelen değil giden oyuncular da olabilir" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlıların yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Orhan Ak'ın Beşiktaş için faydalı işler yapmaya çalıştığını vurgulayan Orman, "Orhan Ak, Beşiktaş için uğraşıyor. Faydalı işler yapma niyetinde. Pırıl pırıl bir genç. Bunun benzer olaylarını daha önce de gördünüz ama böyle bir gündem yaratılmadı. Bugün bu gündem kapanacak ama yarın başka bir malzeme bulacaklar" ifadelerini kullandı.

"Quaresma gitmek isterse şartları konuşuruz"

Ricardo Quaresma'nın takımdaki geleceği hakkında ise Orman, "Ricardo çok duygusal bir kişiliğe sahip. Futbol hayatının en uzun dönemini burada geçiriyor. 6.5-7 senesini Beşiktaş'ta geçirdi. Etkileniyor bazı durumlardan. Türkiye'yi tanıdığı için etkilenmemesi lazım aslında. Biz genel itibariyle hiçbir oyuncumuzla alakalı kamuoyu önünde gayri ciddi ifadelerde bulunmayız. Ricardo'nun bizimle 1 yıl daha sözleşmesi var. Gitmek isterse şartlarını konuşuruz. Hoca istemiyor diyorsunuz ama her hazırlık maçında 11'de oynuyor. Bugün söylediğiniz şey, yarın farklı gelişebilir. Bizim yolumuz başka. Biz o yolda devam ediyoruz. Bizim işlerimiz kamuya açık olduğu için herkes istediği gibi yorumluyor. Gerçekler burada olduğu gibi bir gün ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı.