Flaş gelişme: Ben Arfa İstanbul yolcusu!

Flaş gelişme ​Ben Arfa İstanbul yolcusu!
Flaş gelişme ​Ben Arfa İstanbul yolcusu!

Fransa’ya çıkarma yapan Fenerbahçe yönetimi Galatasaray’ın da istediği Ben Arfa’yı ikna etmeyi başarırken, yıldız futbolcu, PSG ile sorunları çözdüğü an imzayı atacak..

Sımon Kjaer'in satışı için Sevilla ile anlaştıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, Hatem Ben Arfa'yı bitiriyor.

5 MİLYON EURO!

Uzun süredir peşinde olduğu Fransız 10 numarayı ikna etmek için önceki gün Paris'e çıkarma yapan Sarı-Lacivertli yönetim mutlu sona çok yaklaştı. Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın da yoğun ilgisine rağmen en sonunda Ben Arfa'yı ikna etmeyi başardı.

Sarı-Lacivertliler'in 30 yaşındaki futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme üzerinde el sıkıştığı ve yıllık 5 milyon Euro garanti ücret ödeneceği öğrenildi. Ben Arfa, kulübü PSG ile arasındaki sorunları çözer çözmez resmen Fenerbahçeli olacak. Yıldız futbolcu, PSG'den bu sezonki maaşını talep ediyor.

1 AY ÖNCE ANLAŞILDI

Öte yandan L'equipe gazetesi, PSG ile Fenerbahçe'nin 1 ay önce anlaşma sağladığını yazdı. Fransız kulübünün bu nedenle Türkiye'den gelen diğer teklifleri kabul etmediği belirtildi.

YAYINCI KURULUŞ DA DEVREYE GİRDİ!

PSG ve Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN Sports'un patronu olan Al Khelaifi'nin de Ben Arfa transferi için uğraştığı öğrenildi. Al Khelaifi, Ben Arfa'nın lige değer katacağını düşünüyor.

Kaynak: Takvim