Fransa'da Pogba depremi: Bu son turnuvam olabilir

Fransa'da Pogba depremi: Bu son turnuvam olabilir​.
Fransa'da Pogba depremi: Bu son turnuvam olabilir​.

Gruptaki ilk iki maçını kazanarak bir üst tura çıkmayı garantileyen Fransa'nın yıldız ismi Paul Pogba, basın toplantısında yaptığı açıklama ile futbolseverleri şaşırttı. Kupadaki ilk iki maçta gösterdiği performans ile eleştiri oklarının hedefinde yer alan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Bu turnuva benim adıma son turnuva olabilir" diyerek gündeme bomba gibi oturdu.

Dünya Kupası C Grubu'nda ilk iki maçını galibiyetle tamamlayarak güzel bir başlangıç yapan Fransa'da, Manchester United'da forma giyen Paul Pogba'nın yaptığı açıklamalar deprem etkisine neden oldu.

Bir üst turu çıkmayı başaran Horozlar'da gösterdiği performansla Fransız basınının hedefine oturan Paul Pogba, düzenlenen basın toplantısında bu konu hakkında sert bir çıkış yaptı.

2018 Dünya Kupası'nın son turnuvası olabileceğini vurgulayan 25 yaşındaki yıldız futbolcu şu açıklamayı yaptı:

  • "Gerçekçi bir insanım. Yarın ne olacağını bilemiyoruz. Çağrılmayabilirim, sakat olabilirim ya da performansım düşük olabilir. Bu turnuva benim adıma son olabilir. Şu an hayalimi gerçekleştiriyorum. Bu benim ikinci turnuvam. Daha fazlasını yapmak istiyorum."

Put faith on him he will put light on you 🤲🏾❤️..#jummah

Paul Labile Pogba (@paulpogba)'in paylaştığı bir gönderi ()