Fred'in dönüş tarihi belli oldu

Fenerbahçe
Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Fred, üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrası takımdan bir süre uzak kaldı. Samsunspor maçının 87. dakikasında kenara gelen Brezilyalı oyuncu, maça devam edememişti. MR'ı çekilen yıldız ismin dönüş tarihi verildi.

Fenerbahçe'de Fred gelişmesi yaşanıyor. Tecrübeli oyuncu, üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrası takımdan uzak kalırken son yaşadığı sakatlıkla taraftarları korkutmuştu.

12 gün bireysel çalışacak

Sağlık ekibinin yaptığı incelemelerin ardından Brezilyalı futbolcu sahada koşu çalışmalarına başladı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, ayın 19'una kadar bireysel idmanları sürdürecek.

Bu tarihte Fred'in bir kez daha MR'ı çekilecek. Tecrübeli oyuncu, çıkacak sonuca göre takımla çalışmalara başlayabilir. İyi senaryo gerçekleşirse, yıldız futbolcunun şubat ayının son haftasında oynanacak Kasımpaşa mücadelesiyle birlikte formasına kavuşması hedefleniyor. Böylece Brezilyalı oyuncu, 6 resmî maç kaçırmış olacak. İyileşmenin beklenen düzeyde olmaması halinde ise Fred sahalara dönmek için biraz daha beklemek zorunda kalacak.