Fuat Akdağ'ın yeni adresi belli oldu!

Fuat Akdağ & Mehmet Demirkol
Fuat Akdağ & Mehmet Demirkol

NTV Spor'un kapanmasının ardından 10 yıldır yürüttüğü spor müdürlüğü görevinden ayrılan Fuat Akdağ, Hürriyet Gazetesi ile anlaştı. Akdağ'ın yönetici pozisyonunda olacağı belirtilirken net görev tanımına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

NTV Spor Müdürü Fuat Akdağ’ın yeni adresi belli oldu. NTV Spor’un yayın hayatına son vermesinin ardından 10 yıllık görevinden ayrılan Fuat Akdağ, Hürriyet Gazetesi spor servisiyle anlaşmaya vardı.

Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten’in haberine göre; Fuat Akdağ bundan sonraki yöneticilik kariyerine Hürriyet çatısı altında devam edecek. Konuyla ilgili görüşünü aktaran Seten, “Muazzam transfer. Hürriyet Spor’a helal olsun.” İfadelerini kullandı.

Fuat Akdağ ve arkadaşları.
Fuat Akdağ ve arkadaşları.

FUAT AKDAĞ KİMDİR?

Fuat Akdağ, aldığı eğitimden farklı olarak iş hayatına muhabir olarak başladı. İlk olarak devlet televizyonu olan TRT’de görev aldı. Çok kısa sürede ismini medya sektöründe duyurdu ve bu sayede dikkatleri üzerine çekti. TRT’den sonra ATV ekranlarına transfer olan Akdağ, burada kısa bir süre çalıştıktan sonra NTV’ye geçti ve Spor Müdürü olarak görev aldı.

Fuat Akdağ’ın son durağı ise Hürriyet Gazetesi oldu.