Futbol dünyasının yeni David Beckham'ı: Rurik Gislason

​Futbol dünyasının yeni David Beckham'ı: Rurik Gislason
​Futbol dünyasının yeni David Beckham'ı: Rurik Gislason

Dünya Kupası D Grubu mücadelesinde karşı karşıya gelen Arjantin ile İzlanda müsabakasına, Kuzey Avrupa ekibi ortaya koyduğu performansla damga vururken takımın forveti Rurik Gislason sosyal medyada olay oldu. Sosyal medyada oyuncunun yakışıklılığına dikkat çekilirken fubolseverler tarafından David Beckham'a olan benzerliği dile getirildi.

İzlanda Milli Takımı oyuncularından Rurik Gislason, takımının Arjantin ile oynadığı karşılaşma sonrasında yakışıklılığı ile futboldaki başarısını geride bıraktı. İzlandalı forvet ayrıca sosyal medyada kısa sürede kazandığı yüz binlerce takipçi ile tüm dünya çapında sosyal medyada tanınır hale geldi.

Dünya Kupası D Grubu mücadelesinde Arjantin ile İzlanda arasında oynanan karşılaşmada dikkatleri üzerine çekmeye başaran Gislason, maçın ikinci yarısında oyuna girdi ve sadece 27 dakika süre aldı.

Almanya 2. Lig ekiplerinden Sandhausen forması giyen İzlandalı forvet, sahada kaldığı 27 dakikada sosyal medyada gündem olmayı başardı. Birçok futbolsever Gislason'un, İngilizlerin efsane ismi David Beckham'a olan benzerliğine dikkat çekti.

Arşiv
Arşiv
  • Arjantin karşılaşmasından önce Instagram'da takipçi sayısı 24 bin civarında olan Gislason, maçtan sonra 539 bin takipçiye ulaştı.