Futbolsever kadınların karşılaştığı 10 saçma soru

Erkek taraftarların bazıları kadınların futbol sevmesini kabullenemiyor. Bu nedenle de kendilerince kadın taraftarların bilgilerini sınamaya çalışıyor.

Bazı erkekler kadınların futbol sevmesine de izlemesine de anlam veremez. Bu nedenle de futbolsever kadınların bilgisini ölçmek için abuk sabuk sorular sormayı ihmal etmez. İşte kadın futbolseverlerin maruz kaldığı 10 saçma soru;

Ofsayt kuralını anlatsana!

                                    Ofsayt kuralını anlamayan daha doğrusu merak etmediği için öğrenmeyen kadınlar nedeniyle erkekler, tüm kadınların ofsayttan anlamadığını düşünüyor. Bu soruya maruz kalmak istemiyorsanız, bu kez sizler erkeklere bu soruyu sorun. Bildiğiniz sorunun yanıtını sizlere anlatmaya çalışırken erkeklerin düştüğü hali gülerek izleyin (!)
Ofsayt kuralını anlatsana! Ofsayt kuralını anlamayan daha doğrusu merak etmediği için öğrenmeyen kadınlar nedeniyle erkekler, tüm kadınların ofsayttan anlamadığını düşünüyor. Bu soruya maruz kalmak istemiyorsanız, bu kez sizler erkeklere bu soruyu sorun. Bildiğiniz sorunun yanıtını sizlere anlatmaya çalışırken erkeklerin düştüğü hali gülerek izleyin (!)
Taçtan ofsayt olur mu? 

                                    Böyle bir soru duyduğunuzda öncelikle sakin olun ve takımınızın bol gollü bir galibiyetini düşünün. Ardından “Tabi tabi olur canım. Sen istersen taçtan ofsayt, penaltıdan frikik atılır” yorumunu yapıp kenara çekilin.
Taçtan ofsayt olur mu? Böyle bir soru duyduğunuzda öncelikle sakin olun ve takımınızın bol gollü bir galibiyetini düşünün. Ardından “Tabi tabi olur canım. Sen istersen taçtan ofsayt, penaltıdan frikik atılır” yorumunu yapıp kenara çekilin.
Takımlar kaç kişi sahaya çıkıyor?

                                    Bu kadar anlamsız soru kadınları çıldırtmaya yetiyor.
Takımlar kaç kişi sahaya çıkıyor? Bu kadar anlamsız soru kadınları çıldırtmaya yetiyor.
Sizin kulübün kurucusu kim biliyor musun?
Kadın taraftarlar birçok erkeğe oranla tutkunu oldukları renklere daha bağlıdır. O nedenle “Kulübün kurucusu kim? Başkanı tanıyor musun?” gibi anlamsız sorulara gülüp geçin.
Sizin kulübün kurucusu kim biliyor musun? Kadın taraftarlar birçok erkeğe oranla tutkunu oldukları renklere daha bağlıdır. O nedenle “Kulübün kurucusu kim? Başkanı tanıyor musun?” gibi anlamsız sorulara gülüp geçin.
"Say bakayım şu 11’i”

                                    Kadın taraftarlar 11 saymakla yetinmez, takımda yer alan tüm futbolcuları tek tek tanır. Kadın futbolseverler hatta birçok futbolcunun özel hayatı hakkında da bilgi sahibidir.
"Say bakayım şu 11’i” Kadın taraftarlar 11 saymakla yetinmez, takımda yer alan tüm futbolcuları tek tek tanır. Kadın futbolseverler hatta birçok futbolcunun özel hayatı hakkında da bilgi sahibidir.
Derbi  ne demek biliyor musun?

                                    Her şeyi erkek taraftarlar biliyor değil mi?
Derbi ne demek biliyor musun? Her şeyi erkek taraftarlar biliyor değil mi?
Takımını değiştirmeye ne dersin?

                                    Bir erkek hayatındaki kadınların nedense tutuğu takımı değiştirmeye çalışır. Futbolsever bir kadına “Takımını benim için değiştirir misin?” demek ise en büyük hakaretlerden biridir.
Takımını değiştirmeye ne dersin? Bir erkek hayatındaki kadınların nedense tutuğu takımı değiştirmeye çalışır. Futbolsever bir kadına “Takımını benim için değiştirir misin?” demek ise en büyük hakaretlerden biridir.
Degaj ile degaje arasındaki fark nedir?

                                    Bu soru karşısında da sakinliğinizi koruyun deriz. Bu soruya ise “Sen bana degajeyi anlat önce” yanıtını vermenizi tavsiye ederiz. Bakalım kadınların futboldan anlamadığını düşünenler erkekler degajeyi nasıl anlatacak.
Degaj ile degaje arasındaki fark nedir? Bu soru karşısında da sakinliğinizi koruyun deriz. Bu soruya ise “Sen bana degajeyi anlat önce” yanıtını vermenizi tavsiye ederiz. Bakalım kadınların futboldan anlamadığını düşünenler erkekler degajeyi nasıl anlatacak.
Lig kaç haftadan oluşuyor?

                                    “Sen de 50 ben diyeyim 60.”
Lig kaç haftadan oluşuyor? “Sen de 50 ben diyeyim 60.”
Ligde kart gören Avrupa’da oynamıyor mu? 

                                    Bu anlamsız soruyu alaycı bir tebessümle karşılamanız, tartışmanın önüne geçecektir.
Ligde kart gören Avrupa’da oynamıyor mu? Bu anlamsız soruyu alaycı bir tebessümle karşılamanız, tartışmanın önüne geçecektir.