Galatasaray'ın konuğu Fatih Karagümrük

Galatasaray - Fatih Karagümrük
Galatasaray - Fatih Karagümrük

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında, bugün sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Peki Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, 31. hafta maçında bugün sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'deki son 3 maçını kazanan Galatasaray, VavaCars Fatih Karagümrük karşısından da üç puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmeye çalışacak.

Galatasaray, ligin geride kalan bölümünde oynadığı 28 maçta 22 galibiyet ile üçer beraberlik ve yenilgi yaşadı. Topladığı 69 puanla liderlik koltuğunda oturan sarı kırmızılı ekip, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunuyor.

VavaCars Fatih Karagümrük de ligde oynadığı 28 maçın 10'unu kazanırken, 10'unda berabere kaldı, 8'inde ise mağlup oldu. 40 puanı bulunan kırmızı siyahlı ekip, 8. sırada yer alıyor.

  • İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı.

Barış Alper Yılmaz cezalı

Galatasaray'da sarı kart cezalısı Barış Alper Yılmaz, VavaCars Fatih Karagümrük maçında görev yapamayacak.

Derbi öncesi 4 isim sınırda

Sarı-kırmızılı takımda ayrıca karşılaşma öncesinde Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey ve Sergio Oliveira sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Bu futbolcular bugün kart görmeleri durumunda ligin 32. haftasındaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Pirlo'nun kaleci sıkıntısı

Karagümrük'te Galatasaray maçı öncesi kaleci sorunu devam ediyor. Ümraniye maçının 25. dakikasında sakatlanıp oyundan çıkan Batuhan Şen'in tedavisi devam ediyor ve durumu maç saatine doğru netleşecek. Genç eldivenin iğneyle oynatılma ihtimali üzerinde duruluyor. Yedek kaleci Viviano ise uzatma anlarında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı durumda.

Galatasaray'a karşı 3. kaleci Cem Kablan'ın oynatılması da seçenekler arasında. 23 yaşındaki kaleci bugüne kadar sadece 1 kez resmî mücadeleye çıktı.

Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Nef Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.