Galatasaray'dan transfer şov! 1 günde 5 transfer

Icardi ve ailesi
Icardi ve ailesi

Galatasaray, transferin son gününe oldukça hareketli girdi. Sarı kırmızılılar 5 futbolcuyu birden renklerine bağladı. Mauro Icardi, Juan Mata, Mathias Ross, Milot Rashica ve Yusuf Demir, önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek.

Teknik direktör Okan Buruk'un isteği doğrultusunda kadroyu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray, tarihi bir günü geride bıraktı. Sarı kırmızılılar, Türkiye'de transfer döneminin son gününe girilirken tam 5 futbolcuyla anlaşma sağladı.

Icardi, Galatasaray'da

Galatasaray, Paris Saint Germain'in Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'yi gece saatlerinde İstanbul'a getirdi. Icardi'yi havalimanında binlerce taraftar karşıladı. 1 yıllığına kiralanan 29 yaşındaki futbolcunun maaşının bir bölümünü Galatasaray ödeyecek.

Icardi, ilk üçlüsünü Atatürk Havalimanı'nda çektirdi.
Icardi, ilk üçlüsünü Atatürk Havalimanı'nda çektirdi.

Milot Rashica ve Yusuf Demir, Galatasaray'da

Kadrodaki ofansif kanat rotasyonunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, bu bölgelere 2 önemli takviye yaptı. Sarı kırmızılılar, İngiltere Championship ekibi Norwich'ten Mİlot Rashica'yı ve Avusturya takımı Rapid Wien'den Yusuf Demir'i kadrosuna kattı. Rashica kiralık olarak, Yusuf ise bonservisiyle Galatasaray'a geldi. Asıl mevkii sağ kanat olan iki futbolcu da sol kanat ve forvet arkasında görev yapabiliyor. Mathias Ross, Galatasaray'da

Luyindama'yı kadroda düşünmeyen Galatasaray, stoper için rotasını İskandinav ülkelerine çevirdi. Sarı kırmızılılar, Danimarka ekibi Aalborg'un 21 yaşındaki Danimarkalı stoperi Mathias Ross'u da bonservisiyle birlikte transfer etti.

Juan Mata, Galatasaray'da

Galatasaray'ın transferleri bu isimlerle sınırlı kalmadı. Sarı kırmızılılar, son olarak Manchester United'da forma giyen ve bonservisi elinde olan Juan Mata'yı da renklerine bağladı. İspanyol 10 numara, bu sabah İstanbul'a geldi.