Galatasaray'a ilk yarı yetti

Galatasaray
Galatasaray

Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray, sahasında Adana Demirspor’u ağırladı. Sarı kırmızılılar, evinde 3-1 kazanarak liderlik koltuğuna oturdu.

Trendyol Süper Lig 15. hafta açılış maçında Galatasaray, evinde Adana Demirspor'u 3-1 mağlup etti ve Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesi maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Sol bek Barış alper

Galatsaray’da teknik direktör Okan Buruk, Adana Demirspor karşılaşmasında sol bekte Barış Alper Yılmaz’a görev verdi. Normal mevkisi kanat olan 23 yaşındaki milli oyuncu, Galatasaray kariyerinde ilk kez bir maçta sol bek oynadı. Öte yandan orijinal mevkileri sol bek olan Angelino ve Kazımcan Karataş ise Adana Demirspor karşılaşmasında yedek soyundu.

  • Adana Demirspor’da Samsunspor mağlubiyeti sonrasında geçtiğimiz hafta görevine son verilen teknik direktör Patrick Kluivert’ın yerine Galatasaray maçında takımın başında yardımcı antrenör Serkan Damla yer aldı.

  • Galatasaray'da Kerem Demirbay, 6 maç aradan sonra ilk 11'de forma şansı buldu. Son olarak Süper Lig'in 10. haftasındaki Çaykur Rizespor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Kerem, sonraki 4 lig ve 2 UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasının başlangıç kadrosunda tercih edilmedi.