Galatasaray Asamoah için formülü buldu

​Galatasaray Asamoah için formülü buldu
​Galatasaray Asamoah için formülü buldu

Galatasaray, sezon başında Juventus'tan transfer etmek istemediği ancak başaramadığı Asamoah'ı Ocak ayında kadrosuna katmaya çalışacak. Aslan bu transfer için formülü buldu.

Sezon başında 10 yabancı transferi yaparak yepyeni bir takım kuran Galatasaray'da hedef devre arasında tek yabancı transferi yapmak.

Şu an kadroda lisanlı çıkarılmayan De Jong ile birlikte 15 yabancısı bulunan Galatasaray, Asamoah dışında yabancı transferi yapmayacak. Başkan Dursun Özbek'in Asamoah'tan sonra yabancı oyuncu transferi yapılmaması konusunda teknik ekibi ve kurmaylarını uyardığı öğrenildi. Takımlar TFF'ye bildirdiği 28 kişilik kadroda en fazla 14 yabancıya yer verebiliyor.

Tudor'un çok istediği Asamoah transferini Ocak ayında bitirmeye çalışacak olan başkan Dursun Özbek ve Cenk Ergün, bu transferden sonra yabancı oyuncu transferini durduracak. Asamoah'la birlikte 16 yabancı oyuncusu olacak Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in Tudor'a; "Artık göndermeden almayalım. Statüye uyalım. Birini elden çıkarmadan yeni bir oyuncu hamlesi yapmayalım" diyeceği öğrenildi.