Galatasaray – Başakşehir maçına damga vuran fotoğraf!

Arda Turan ve Emre Belözoğlu, Halil Umut Meler'e itiraz ediyor.
Arda Turan ve Emre Belözoğlu, Halil Umut Meler'e itiraz ediyor.

Spor Toto Süper Lig'de 29. haftada oynanan Galatasaray - Başakşehir maçına Arda Turan ile Emre Belözoğlu damga vurdu. Ryan Donk'un müdahalesi sonrasında yerde kalan iki oyuncunun fotoğrafı, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Galatasaray ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında yaşanan bir pozisyon, sosyal medyada gündem oldu.

Gelişen bir pozisyonda önce Arda Turan ile ardından da Emre Belözoğlu ile ikili mücadeleye giren Ryan Donk, bu iki oyuncuyu birden yere serince sosyal medya kullanıcılarına malzeme çıktı. Özellikle Twitter’da bir hayli konuşulan fotoğraf, maçın önüne geçmeyi başardı.

Görüntü, beIN SPORTS'tan alınmıştır.
Görüntü, beIN SPORTS'tan alınmıştır.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, Arda Turan ve Emre Belözoğlu’nun aynı anda yerde olduğu görseli paylaşarak göndermelerde bulundu.