Galatasaray bedavaya kiraladı

Semih Kaya'nın Galatasaray günlerinden bir kare.
Semih Kaya'nın Galatasaray günlerinden bir kare.

Galatasaray, Sparta Prag forması giyen Semih Kaya'nın bedelsiz olarak kiralandığını KAP'a bildirdi. Sarı kırmızılı ekip, eski oyuncusuna sezon sonuna kadar 3 milyon 760 bin TL garanti ücret ödeyecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Sparta Prag forması giyen eski stoperi Semih Kaya'yı sezon sonuna kadar bedelsiz kiraladığını KAP'a bildirdi.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, genç futbolcunun geçici transferi için herhangi bir ücret ödenmeyeceği ancak Semih Kaya'nın kendisine sezonun ikinci yarısı için 3 milyon 760 bin TL garanti ücret ödeneceği belirtildi.

  • Profesyonel futbolcu Semih Kaya ve kulübü AC Sparta Praha Fotbal A.S. ile oyuncunun geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne geçici transfer ücreti ödenmeyecektir. Futbolcuya ise 2018-2019 futbol sezonu için net 3.760.000 TL sabit transfer ücreti ödenecektir.

Semih Kaya, 2017 yılının Temmuz ayında 2 milyon avro bonservis bedeli karşılığında Sparta Prag’a kiralanmıştı. Sarı kırmızılı ekipte toplam 202 maçta forma giyen Semih Kaya, takımına 5 gol ve 5 asistlik katkı sağlamıştı.