Galatasaray elinden kaçırdı, gol kralı oldu ve fiyatını 48'e katladı!

​Galatasaray elinden kaçırdı, gol kralı oldu, fiyatını 48'e katladı!
​Galatasaray elinden kaçırdı, gol kralı oldu, fiyatını 48'e katladı!

Sezon başında Galatasaray'da transferi gündeme gelen Umut Bozok için 250 bin avro istenince bu transferden vazgeçilmişti. Şimdilerde genç oyuncu için tekrar nabız yoklayan Galatasaray yönetiminin, oyuncunun fiyatını öğrenince dudağı uçukladı.

Sezon başında menajeri tarafından Galatasaray'a önerilen U21 Milli Takımı'nın yıldızı Umut Bozok, Galatasaray yönetimini tarafından pahalı bulununca transferinden vazgeçilmişti. O dönem oyuncunun menajeri Ali Sapan, oyuncuyu getirmek için Galatasaray'dan sadece 250 bin avro istemişti.

Ocak ayı transfer döneminde Bafetimbi Gomis'in yanına bir isim arayan Galatasaray yönetimi, Nimes'li yöneticilerle bir araya geldi.

Fransa 2. Ligi'nde başarılı bir performans sergileyen ve 16 maçta attığı 14 golle gol krallığı yarışında açık ara zirvede yer alan Umut Bozok için tekrardan nabız yoklandı. Fransız ekibin verdiği fiyat ise, sezon başında Galatasaray'a önerilen 250 bin avronun 48 katı olan 12 milyon avroydu.

Fransa 2. Ligi ekiplerinden Nimes'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu, takımıyla tüm kulvarlarda çıktığı karşılaşmalarda 17 maçta 15 gol, 1 asist ile takımına katkı sağladı.