Galatasaray, Evra'ya ne kadar ödeyecek?

​Galatasaray, Evra'ya ne kadar ödeyecek?
​Galatasaray, Evra'ya ne kadar ödeyecek?

Galatasaray kasım ayında Marsilya ile yollarını ayıran 36 yaşındaki Patrice Evra ile el sıkışmak üzere... Futbolcunun menajeriyle temas halinde olan Cim-Bom'un kasasından çıkacak olan rakam da üç aşağı beş yukarı netleşti.

Fatih Terim'in takımın başına geçmesiyle birlikte ligin ikinci yarısına bomba gibi başlamak isteyen Galatasaray transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Cim-som kasım ayında Fransız ekibi Marsilya ile yollarını ayıran Patrice Evra'nın menajeri Pastorello ile sıkı temas halinde. Tarafların her konuda anlaştığı ancak ufak pürüzlerini giderilmesinin ardından resmi anlaşmanın imzalanacağı ileri sürüldü.

2.5 milyon Euro’luk maliyet

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, Evra transferini 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1.5 yıllığına bitirecek. Oyuncunun toplam maliyeti büyük ihtimalle 2.5 milyon Euro civarında olacak. Cim Bom, boşta olan tecrübeli futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Neden Marsilya'dan ayrıldı?

Evra kasım ayından bu yana kulüpsüz.
Evra kasım ayından bu yana kulüpsüz.

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Marsilya, Vitoria Guimaraes maçı öncesinde Evra kendi taraftarının yüzüne tekme attı. Bu olayın ardından Evra, 30 Haziran 2018'e kadar UEFA organizasyonlarından men edildi. Yapığı hareket ve aldığı ceza nedeniyle Marsilya, kasım ayında Fransız futbolcuyla yollarını ayırdı.

Sırada Asamoah var

Galatasaray, Asamoah'tan vazgeçmiyor.
Galatasaray, Asamoah'tan vazgeçmiyor.

Galatasaray, Evra’nın transferini bitirdikten sonra da Asamoah konusunda çalışmaları sürdürecek. Eğer Juventus bu transfere devre arasında izin vermezse, taraflar şimdi anlaşıp, sezon sonunda işi bedelsiz olarak bitirecek. Böylece Aslan yeni sezonda iki önemli ismi bedavaya kadrosuna katmış olacak.