Galatasaray, Fenerbahçe ve Roma onu istiyor

Mertcan Ayhan ve abisi Kaan Ayhan
Mertcan Ayhan ve abisi Kaan Ayhan

Almanya'da Schalke 04'ün 17 yaş altı takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Mercan Ayhan, dev takımların radarına girdi. Kaan Ayhan'ın kardeşi olan genç stoper, sergilediği performansla adından söz ettiriyor.

İtalya Serie A'da Sassuolo forması giyen Kaan Ayhan'ın kardeşi Mertcan Ayhan, Almanya'da gösterdiği performansla transfer piyasasında iyi bir yer edindi.

Schalke 04'ün 17 yaş altı takımında oynayan 16 yaşındaki futbolcu, stoper oynamasına rağmen bu sezon 12 maçta 3 gol attı.

Abisi Kaan Ayhan gibi birden fazla mevkide (stoper, sağ bek, ön libero) forma giyebilen Mertcan Ayhan, şimdiden büyük takımların takibine katıldı.

Süper Lig'den Fenerbahçe ve Galatasaray ile İtalya'dan Mourinho'nun takımı Roma, genç futbolcuyu bir süredir takip ediyor.

Mertcan Ayhan'ın sözleşmesi Haziran 2024'te sona erecek. Genç yıldızın kısa süre içerisinde bu üç takımdan birine imza atması bekleniyor.

  • Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı'nın da önemli oyuncuları arasında yer alan Mertcan Ayhan, milli formayla 12 maça çıktı ve 1 gol attı.