"Galatasaray, Ghezzal ile anlaştı" iddiası

Beşiktaş ve Galatasaray, Ghezzal'I transfer etmek istiyor
Beşiktaş ve Galatasaray, Ghezzal'I transfer etmek istiyor

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık geçiren ve çifte şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal'ı Galatasaray da istiyor. Sarı-kırmızılı kulübün Cezayirli oyuncuyla anlaştığı, kulübü Leicester City ile görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Beşiktaş taraftarının yolunu gözlediği Rachid Ghezzal için Galatasaray da devrede. A Spor'un haberine göre, sarı-kırmızılı kulüp yıllık maaş konusunda oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kulübü Leicester City ile ise görüşmelerin devam ettiği vurgulandı. Rachid Ghezzal, geçtiğimiz günlerde Instagram profilindeki Beşiktaş yazısını kaldırmıştı.

Beşiktaş da anlaştı

Beşiktaş, Cezayirli futbolcunun menajeriyle geçen hafta İstanbul'da bir görüşme gerçekleştirdi. Siyah-beyazlıların da yıllık ücret konusunda oyuncuyla anlaştığı ama Leicester City ile pazarlıkların uzun sürebileceği kaydedildi. Ghezzal'ın menajerinin, yönetime "3-4 milyon €'ya bonservisini alırım" dediği biliniyor.

  • Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun başında İngiltere Premier Lig ekibi Leicester City'den kiraladığı 29 yaşındaki futbolcu, 8 gol - 18 asist ile Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı.

Rosier için de Galatasaray devrede

Galatasaray'ın peşinde olduğu bir diğer Beşiktaşlı futbolcu da Valentin Rosier... Geçtiğimiz sezonu tıpkı Ghezzal gibi Beşiktaş'ta kiralık geçiren Rosier, her fırsatta siyah-beyazlılarda oynamak istediğini dile getirse de Galatasaray transfer için oyuncunun kulübü Sporting Lizbon ile temas halinde. Çalışmalarını bireysel olarak Beşiktaş formasıyla sürdüren Rosier, Galatasaray'ın transfer teklifi haberinin üstüne "Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum" paylaşımı yapmıştı. Siyah-beyazlıların Ghezzal'da olduğu gibi oyuncuyla anlaştığı ve kulübüyle görüşmelerin sürdüğü biliniyor.