Galatasaray, Gomis'in alternatifini buldu

​Galatasaray, Gomis'in alternatifini buldu
​Galatasaray, Gomis'in alternatifini buldu

Sarı-kırmızılı kulüp, Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini koruyan Gomis’in alternatifini buldu.

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fatih Terim hücum hattına kaliteli bir ismin transfer edilmesi konusunda bir hayli ısrarlı. Konu hakkında menajerlerle sürekli olarak temas halinde olan sarı-kırmızılı yönetime sunulan ilk isim Fernando Torres oldu. Ancak Cim-Bom'da Gomis'in geleceği belirsizliğini koruyor. Şayet yetenekli golcü sarı-kırmızılılara veda ederse; Galatasaray forvet hattına bir takviye daha yapmak zorunda kalacak. Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, Gomis'in alternatifi olarak Milanlı Carlos Bacca'yı gündemine aldı.

İlk isim Torres

Galatasaray'ın gündemindeki ilk isim olan Torres'in Atletico Madrid ile mukavelesi sona erdi ve bonservisi elinde bulunuyor. 34 yaşındaki İspanyol futbolcu; Liverpool, Chelsea ve Milan gibi önemli kulüplerin formasını başarıyla terletti. İspanya Milli Takımı ile 110 maça çıkan Torres 38 kez ağları havalandırdı. Terim'in Torres hakkında vereceği rapor doğrultusunda çalışmalar hız kazanacak. Geride bıraktığımız sezon Atletico Madrid ile 45 maça çıkan Torres ağları 10 kez sarstı.

Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Torres'in bonservisi elinde...
Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Torres'in bonservisi elinde...

Kolombiyalı ayrılmak istiyor

Carlos Bacca yoluna Milan ile devam etmek istemiyor.
Carlos Bacca yoluna Milan ile devam etmek istemiyor.

Öte yandan Galatasaray'da Gomis'in geleceği belirsizliğini koruyor. Yetenekli futbolcuya Çin'den geri çevrilmesi güç teklifler yağıyor. Sarı-kırmızılılar da her ihtimale karşı Gomis'in alternatifini aramaya başladı. Cim-Bom gündemine Milanlı Carlos Bacca'yı aldı. Geçen sezon İspanyol ekibi Villareal'de kiralık olarak forma giyen Bacca Milan'a geri döndü. Ancak 31 yaşındaki futbolcu yoluna Milan'da devam etmek istemiyor. Gelen haberlere göre 2020 yılına kadar Milan ile mukavelesi bulunan Bacca'yı Galatasaray kiralık olarak kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Kolombiyalı forvet geride bıraktığımız sezon Villareal formasıyla 43 maça çıktı. Söz konusu maçlarda 18 kez ağları sarsan Bacca performansıyla göz doldurdu.

Terim’in gözü Ahmed Musa’da

25 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, 2018 Dünya Kupası'nda ter döküyor.
25 yaşındaki Nijeryalı futbolcu, 2018 Dünya Kupası'nda ter döküyor.

Ayrıca Fatih Terim'im takımda Gomis kalsa bile Ahmed Musa'yı görmek istediği gelen haberler arasında. Devre arasında da gündeme gelen ancak ekonomik sıkıntılar nedeniyle kiralanamayan 25 yaşındaki Nijeryalı hücumcu, CSKA Moskova’ya gitmişti. Rus kulübüyle kiralık sözleşmesi biten ve kadroda tutulmak istenmesine rağmen önceki gün CSKA’ya veda eden Ahmed Musa, sosyal medyada Galatasaraylı taraftarların paylaşımlarını beğenerek heyecan yarattı.Cim Bom, hem kanatlarda hem de forvet arkasında görev yapan Ahmed Musa’yı Leicester’dan 1 sezon kiralamaya çok yakın.