Galatasaray gözüne Joel Campbell’ı kestirdi

​Galatasaray gözüne Joel Campbell’ı kestirdi
​Galatasaray gözüne Joel Campbell’ı kestirdi

Şampiyon Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim transfer listesini hazırladı. Terim'in listesinde Joel Campbell, Emre Mor ve Nuri Şahin yer alıyor.

21. kez şampiyonluk kupasını müzesine götüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon için transfer planlarını hazırladı. Başkanlık seçimine rağmen Terim taleplerini mevcut yönetime iletti. Takvim'in haberine göre; başkanlık seçiminin ardından transfer çalışmalarına hızlı bir giriş yapılacak.

3 yıldız listede

Terim'in Şampiyonlar Ligi'ndeki büyük hedefleri düşünerek kadronun hem kalitesini artırmak ve genişlik kazandırmak istediği öğrenildi... Tecrübeli hocanın ilk planda 3 yıldızı gözüne kestirdiği belirlendi.

İlk hedef Campbell

Joel Campbell sezon başında Arsenal'den Real Betis'e kiralandı.
Joel Campbell sezon başında Arsenal'den Real Betis'e kiralandı.

Kadroda solak futbolcu azlığından sürekli şikayet eden Terim'in ilk hedefinin Joel Campbell olduğu öğrenildi. Sezonu Betis'te geçiren Kosta Rikalı oyuncunun sözleşmesi bu ayın sonunda bitecek.

Nuri listede

Fatih Terim ayrıca Milli Takım'dan öğrencileri olan Nuri Şahin ve Emre Mor'u da takımda görmek istiyor... Emre'nin kiralanması düşünülürken, Nuri de Dortmund'ta satış listesine konuldu..